Diprosone Crème & Zalf

Diprosone is geschikt voor het behandelen van eczeem, psoriasis, jeuk en Lupus Erythematodes. Remt de ontsteking en vermindert de jeuk. Diprosone is een middel tegen huidontstekingen. Het bevat betamethasondipropionaat, een corticosteroïd.

Inhoud: 100 gram

Merk: Diprosone

Recept vereist: Ja

Price from: € 0.00

Product informatie

Disprosone is verkrijgbaar als crème en zalf. Diprosone is aangewezen voor de lokale behandeling van bepaalde huidontstekingen. De oplossing voor cutaan gebruik wordt vooral gebruikt om lichaamsdelen te behandelen die sterker behaard zijn, zoals bv. de hoofdhuid.

Wat is Diprosone
Diprosone is een medicijn dat wordt gebruikt voor het behandelen van eczeem, psoriasis, jeuk en Lupus Erythematodes. De werkzame stof in Diprosone is betamethason (betamethasondippropionaat). Dit is een sterk werkzame stof. Het medicijn behoort tot de corticosteroïden. Dit zijn hormonen die het lichaam aanmaakt in de bijnierschors en ontstekingsreacties onderdrukken. Diprosone (betamethason) wordt vaak voorgeschreven bij ernstig eczeem, wanneer minder sterke middelen niet voldoende helpen. Het remt de ontstekingen aan de huid en vermindert de jeuk en zwelling.

Gebruik
Volg bij het gebruik van Diprosone nauwgezet het advies van uw arts. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker.
Tweemaal per dag, 's ochtends en 's avonds, een dun laagje Diprosone crème, zalf of oplossing voor cutaan gebruik aanbrengen om de te behandelen zone volledig te bedekken. Lichtjes inmasseren om Diprosone volledig te laten intrekken. Het volstaat doorgaans om Diprosone twee keer per dag aan te brengen.
De duur van de behandeling is afhankelijk van het bereikte resultaat; de behandeling wordt stopgezet zodra het letsel genezen is. De behandeling niet langer dan 2 weken voortzetten zonder een arts te raadplegen.

Diprosone wordt op de huid aangebracht (cutaan gebruik). Uitwendig gebruik. Het wordt aangeraden de handen te wassen na het aanbrengen van Diprosone.

Prijzen

Anderen bekeken ook

Reviews / Opmerkingen